Може и да свети. Аз смених и на оборотмера вчера, че новите светеха по силно. Старите бяха почернели. Сега и на малките уреди трябва да сменя, че и те светят слабо. Там същите ли са да не отварям първо да гледам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушки километраж?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМоже и да свети. Аз смених и на оборотмера вчера, че новите светеха по силно. Старите бяха почернели. Сега и на малките уреди трябва да сменя, че и те светят слабо. Там същите ли са да не отварям първо да гледам?
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеС диодни няма ли да свети по-добре?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Смених ги вече аз. Изкупих на магазина крушките. По левче на парче на Хела. W5/1,2WDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
И аз днес смених 4бр. крушки (2 на километража, една на горивомера и една на часовника). На километража беше изгоряла само едната, но прецених, че ще е по-добре да ги сменя двете, за да светят еднакво - знам от опит, че новите светят по силно още от Брава-таНа часовника смених само едната, защото мястото е малко и не се забеллязва разликата
Крушките които си купих бяха NARVA, от Кауфланд - по 2бр. в опаковка (1,19лв.)
Незнам защо имаше толкова много винтове по средната конзолаМоже би носач се сваля по-бързо от смяна на изгоряла крушка по уредите по средната конзола (това за вътрешния фейслифт)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеС диодни няма ли да свети по-добре?
Имаше мнение, че светят доста по-силно и дразнят вечерно време. Но от друга страна - силата на светене може да се регулира... Който има свободно време и здрави нерви нека сподели ...Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеИмаше тема, където се дискутираше смяната на крушките на врътките на климатика със светодиоди.
Имаше мнение, че светят доста по-силно и дразнят вечерно време. Но от друга страна - силата на светене може да се регулира... Който има свободно време и здрави нерви нека сподели ...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
И аз онзи ден сменях крушка на километража. Който се чуди как става, добре е обяснено в този пост:
http://forum.alfa156.net/forum/forum...TID=17444&PN=1
Във варна има такива 1.2V на Гарвана ДО ОМВ-то под мир за по 50 ст. парчето.Alfa 156 SW 2.4 JTD 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от t_bozhikov Покажи съобщениеИ аз онзи ден сменях крушка на километража. Който се чуди как става, добре е обяснено в този пост:
http://forum.alfa156.net/forum/forum...TID=17444&PN=1
Във варна има такива 1.2V на Гарвана ДО ОМВ-то под мир за по 50 ст. парчето.
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСмених ги вече аз. Изкупих на магазина крушките. По левче на парче на Хела. W5/1,2W0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ами... чак пък раховецНе греят повече от оригиналните ако това имаш предвид. Пипах ги на ръка почти не се усеща топлина. Знам за това щото патих на работа с една машина така. Слагах такива крушки по табллто но на друг производител и се стопиха бутоните.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениекак се вади целия цокъл ?Крушката се вади също с дърпане.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Има крушка и зад него. Или си я изгорил като си я бутал или си я разместил и не контактува добре.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment